Diest | Leerlingen De Pit tonen vandaag hun creatieve kant met kunstroute “Pit in beeld”

Nog op zoek naar een toffe tijdsbesteding op een druilerige vrijdagnamiddag? De leerlingen van Freinetschool De Pit toonden zich de vorige dagen coronaproof van hun creatiefste kant. Al dat schoons kan je vandaag gaan bekijken in een kunstroute in de omgeving van de school. De werken hangen achter ramen en aan bomen, soms staan ze ook gewoon bij inwoners binnen in huis.

“Veel buren stelden zich kandidaat om onze kunstwerken tentoon te stellen aan hun vensters”, zegt Ilse Herinckx van De Pit.

De school vraagt wel om enkel in je eigen beperkte bubbel naar de werkjes te gaan kijken. Hou overal voldoende afstand en draag adequate mondneusbescherming. Veiligheid en creativiteit zijn perfect te combineren. Veel plezier met Pit in beeld.

Het plannetje
Impressies – foto’s Ilse Herinckx

Geef een reactie