Mondmaskers opnieuw verplicht op recyclageparken van Limburg.net

Intercommunale Limburg.net schortte vandaag alle ophalingen van papier door verenigingen op. Dat mag namelijk niet meer omwille van de covidregels. Ophalingen van papier en karton die, in opdracht van Limburg.net, door een privéfirma worden uitgevoerd gaan wel gewoon door. Ook alle andere huis-aan-huisophalingen gaan voorlopig nog door.

Limburg.net vraagt inwoners van Limburg en Diest wel om de website, Facebook of digitale afvalkalender te checken voor ze hun afval aanbieden. Zo beschik je steeds over de meeste recente informatie over de ophaalronde.

Mondmaskers opnieuw verplicht op de recyclageparken van Limburg.net

In de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus wordt het dragen van een mondmasker opnieuw verplicht op de recyclageparken van Limburg.net.
Limburg.net vraag aan alle bezoekers om deze richtlijn te respecteren in het belang van hun eigen gezondheid en deze van de andere aanwezige bezoekers en recyclageparkwachters. Naast deze nieuwe richtlijn blijven de bestaande richtlijnen rond social distancing op het recyclagepark gelden. Zo is er slechts een beperkt aantal voertuigen gelijktijdig op het park toegelaten, wordt iedereen gevraagd om zoveel mogelijk in de wagen te blijven en om steeds minstens 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers en parkwachters.

Geef een reactie