Nachtwinkel gesloten wegens inbreuk op verbod alcoholverkoop na 20 uur

Vorige zaterdag 24 oktober merkte een patrouille van politiezone Demerdal 20.21 uur in de Statiestraat in Diest een man op die met een witte plastic zak uit een nachtwinkel kwam. De agenten vroegen de man of ze de inhoud van dat zakje konden controleren. Na 20.00 uur is de verkoop van alcohol namelijk verboden.

De 56-jarige man uit Diest liep echter gewoon verder. De agenten moesten moeite doen om hem te doen stoppen. Uiteindelijk moest hij zelfs geboeid worden. Het plastic zakje bleek een onder meer een sixpack met bier te bevatten. Op last van de burgemeester werd de nachtwinkel onmiddellijk gesloten en kreeg de uitbater een Covid-pv van 750 euro. Ook de man kreeg een Covid-pv van 250 euro en zal zich later moeten verantwoorden voor zijn weerspannigheid.

In de nacht van zaterdag op zondag, na 24 uur, werden nog drie Covid-PV’s uitgeschreven omdat de nachtklok niet gerespecteerd werd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.