Inwoners van Scherpenheuvel-Zichem kunnen opnieuw mondmasker ophalen

De pandemie grijpt wild om zich heen en mondmaskers zijn ondertussen een standaardonderdeel van onze kledij geworden. Dat gaat allicht nog een tijdje zo blijven. Daarom gaat het stadsbestuur in Scherpenheuvel-Zichem opnieuw mondmaskers uitdelen aan de inwoners vanaf 12 jaar.

Het stadsbestuur kocht in het voorjaar 40.000 mondmaskers aan. In juli kregen de inwoners al een eerste masker in de bus. Vanaf dinsdag 3 november volgt een tweede exemplaar. Dat wordt deze keer niet meer bezorgd. Inwoners moeten het zelf gaan afhalen in het stadhuis. Eén persoon kan alle exemplaren voor het ganse gezin mee pakken om de druk op de diensten te verminderen. Om maskers af te halen moet je je elektronische identiteitskaart tonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.