Inwoners van Scherpenheuvel-Zichem kunnen opnieuw mondmasker ophalen

De pandemie grijpt wild om zich heen en mondmaskers zijn ondertussen een standaardonderdeel van onze kledij geworden. Dat gaat allicht nog een tijdje zo blijven. Daarom gaat het stadsbestuur in Scherpenheuvel-Zichem opnieuw mondmaskers uitdelen aan de inwoners vanaf 12 jaar.

Het stadsbestuur kocht in het voorjaar 40.000 mondmaskers aan. In juli kregen de inwoners al een eerste masker in de bus. Vanaf dinsdag 3 november volgt een tweede exemplaar. Dat wordt deze keer niet meer bezorgd. Inwoners moeten het zelf gaan afhalen in het stadhuis. Eén persoon kan alle exemplaren voor het ganse gezin mee pakken om de druk op de diensten te verminderen. Om maskers af te halen moet je je elektronische identiteitskaart tonen.

Geef een reactie