Coronaveilig naar het circus! Hola Hageland heeft 5 gratis duotickets voor circus Barones

Evident is het niet maar volgend weekend speelt circus Barones 5 voorstellingen in Diest. Dat gebeurt op basis van een goed uitgekiend veiligheidsplan om de verspreiding van covid-19 tegen te gaan.

Er mogen maximaal 200 mensen per voorstelling binnen in de circustent. In de tribune worden maar zeven rijen gebruikt. Dat betekent dat tussen elke bezette rij een rij met stoelen werd weg gehaald. Tussen iedere bubbel is minimaal een stoel open. Aan de ingangen, bij de restauratiewagen en bij de toiletten zijn dispensers met handgel geplaatst. Handen ontsmetten is verplicht als je binnengaat en uiteraard dragen alle bezoekers een mondmasker. Bij het buitengaan controleren mensen van het circus dat iedereen voldoende afstand houdt.

Lees verder na de afbeelding en verneem hoe je een gratis duoticket wint!

Het is maar een kleine greep uit een lijvig veiligheidsdraaiboek maar de belangrijkste ingreep is allicht de verluchting van de tent. Aerosols lijken een belangrijke oorzaak te zijn van de verspreiding van het virus. Daarom is een goede verluchting cruciaal. Bij circus Barones gebruiken ze ventilatoren die de lucht naar buiten zuigen. De tent wordt onderaan open gezet zodat er een luchtstroming kan ontstaan.

Twintig jaar ervaring

Circus Barones heeft al twintig jaar ervaring in de Belgische steden en gemeenten op de teller. Ook zij hebben hun activiteiten een aantal weken moeten opschorten maar ze pakken nu uit met The Greatest Show, een nieuwe show die in 2020 gecreëerd werd. Het is een wervelende spektakel waarin ringmaster Patat het publiek op een humoristische manier door het programma leidt. De groep van internationale artiesten zorgt voor een gevarieerde show met acrobatie, dierendressuur en clownerie.
Het circus staat ook bekend voor zijn afgewerkte choreografie.

Praktisch
  • Oude containerpark naast Sportcentrum Karteria
  • GPS: Kluisbergstraat   2390 Diest
Voorstellingen:
  • Vrijdag 16 oktober om 18:00u 
  • Zaterdag 17 oktober om 15:00u en om 18:00u
  • Zondag 18 oktober om 11:00u  en om 15:00u 

Het circus vraagt om zo veel mogelijk de tickets te kopen in voorverkoop. Dat kan aan de circuskassa vanaf dinsdag 13 oktober  van 11u tot 12u. Ook telkens 1u voor aanvang van elke voorstelling!

Alle informatie over de veiligheidsmaatregelen en ticketverkoop kan je vinden op de website www.circusbarones.com en op facebook @CircusBarones 

Hola Hageland geeft 5 gratis duotickets weg voor de voorstelling van vrijdag 16 oktober om 18u.

Hoe? Mail naar circusbarones.secretariaat4@gmail.com en vermeld je volledige naam en adres. In het onderwerp zet je Tickets Hola Hageland. De ploeg van het circus neemt contact op met de winnaars. De lijst ligt dan klaar aan de kassa met het gratis duo tickets.

De winnaars moeten zich persoonlijk meldenmet hun identiteitskaart en de email op naam die ze ontvangen.

Er kan maar 1 duo ticket per persoon gegeven worden, op het zelfde woon – en email adres!!!

One comment

Geef een reactie