Stadsbestuur Scherpenheuvel-Zichem wil dat AWV gevaarlijk kruispunt aanpakt

Het kruispunt van de Turnhoutsebaan met de Hoornblaas heeft al jarenlang een kwalijke reputatie. Ieder jaar gebeuren hier een aantal zware ongevallen. De laatste paar maanden lijkt de frequentie daarvan toe te nemen. Het stadsbestuur van Scherpenheuvel-Zichem vraagt nu aan het Agentschap Wegen en Verkeer om maatregelen te nemen. Dat meldt ROB-TV. Het stadsbestuur gaat zelf bekijken of ze op korte termijn maatregelen kunnen nemen.

  • Op woensdag 7 augustus een verkeersongeval gebeurde er een ongeval met drie wagens. Een ervan kwam in een gracht terecht. Een 31-jarige bestuurder uit Diest werd licht gewond. Twee van de drie betrokken bestuurders legden een positieve alcoholtest af. Eén van hen moest zijn rijbewijs afgeven voor 3 uur en het rijbewijs van de tweede werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.
  • Op vrijdag 14 augustus gebeurde er een zijdelingse aanrijding tussen een bestelwagen en een personenwagen. De inzittenden van de personenwagen zaten gekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. Ze werden gekwetst afgevoerd naar het ziekenhuis. Beide wagens waren ernstig beschadigd.
  • Op 20 september gebeurde op hetzelfde kruispunt een aanrijding tussen een personenwagen en een jeep. Beide wagens werden bestuurd door iemand uit Meerhout, respectievelijk 89 en 82 jaar oud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.