Throwback 2019 | Oldtimer Fly&Drive Schaffen

Tijdens het weekend van 15 augustus is de lucht boven de regio Diest normaal gezien een wirwar van oldimervliegtuigen. De Fly&Drive is een van de grootste evenementen in zijn genre in West-Europa. Covid-19 heeft daar dit jaar anders over beslist.

Voor DAC (Diestse Aëro Club) is dat een stevige streep door de rekening. Vorig jaar zaten de omstandigheden ook al tegen. Het weer was toen erg bar en daardoor daagden er nauwelijks toestellen op. Ook heel wat oldtimervoertuigen bleven liever in hun beschermde omgeving.

Er was toen wel een absolute topattractie met de aanwezigheid van het stuntteam van de Red Devils.

Wij tonen u de foto’s van vorig jaar opnieuw. En we kijken uiteraard uit naar de virusvrije editie 2021.

De foto’s zijn in lage resolutie. Als je belangstelling hebt voor de beelden in hoge resolutie kan je contact opnemen via mail naar imagazine@telenet.be

Geef een reactie