Dancing De Kroon in Scherpenheuvel houdt het voor bekeken

De economische gevolgen van covid-19 zullen pas de volgende maanden echt duidelijk worden. Maar de eerste slachtoffers duiken ondertussen wel op. In Scherpenheuvel stopt Dancing de Kroon definitief. De uitbaters kondigen dat vandaag zelf aan op Facebook.

Dancings krijgen pas einde augustus uitzicht op een afbouw van de maatregelen maar de kans dat die ook effectief zullen doorgevoerd worden daalt met de dag. Het aantal besmettingen loopt immers heel snel opnieuw op en volgende donderdag staat een nieuwe veiligheidsraad geagendeerd. Daar zal men bijna zeker op de rem gaan staan voor de uitvoering van het afbouwscenario.

Dancing De Kroon slaagde er 45 jaar lang in om populair te blijven tegen alle trends in. De dancing teerde lang op senioren die graag een dansje placeren en een schuimende pint drinken. De uitbaters slaagden er ook in om het danspubliek van middelbare leeftijd aan te trekken. Een maandenlange sluiting zonder snel toekomstperspectief is er nu te veel aan. Het zal allicht niet het laatste slachtoffer zijn in de dancing- en evenementensector.

3 comments

Geef een reactie