Dancing De Kroon in Scherpenheuvel houdt het voor bekeken

De economische gevolgen van covid-19 zullen pas de volgende maanden echt duidelijk worden. Maar de eerste slachtoffers duiken ondertussen wel op. In Scherpenheuvel stopt Dancing de Kroon definitief. De uitbaters kondigen dat vandaag zelf aan op Facebook.

Dancings krijgen pas einde augustus uitzicht op een afbouw van de maatregelen maar de kans dat die ook effectief zullen doorgevoerd worden daalt met de dag. Het aantal besmettingen loopt immers heel snel opnieuw op en volgende donderdag staat een nieuwe veiligheidsraad geagendeerd. Daar zal men bijna zeker op de rem gaan staan voor de uitvoering van het afbouwscenario.

Dancing De Kroon slaagde er 45 jaar lang in om populair te blijven tegen alle trends in. De dancing teerde lang op senioren die graag een dansje placeren en een schuimende pint drinken. De uitbaters slaagden er ook in om het danspubliek van middelbare leeftijd aan te trekken. Een maandenlange sluiting zonder snel toekomstperspectief is er nu te veel aan. Het zal allicht niet het laatste slachtoffer zijn in de dancing- en evenementensector.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.