Luxe glamping Colette lijkt nieuwe toekomst van domein De Vijvers aan te geven

Sterrenrestaurant Colette verkaste een paar weken geleden naar het schitterende domein De Vijvers in Averbode. In de thuislocatie in Westerlo kan het restaurant onmogelijk rendabel draaien omdat er te weinig volk binnen kan door de covid-19 beperkingen. Het paviljoen aan het water in domein De Vijvers biedt veel meer mogelijkheden. De gasten hebben er bovendien een uniek zicht op de prachtige natuur.

Lees verder na de afbeelding

Guillaume Desmet, een van de topmensen in het team van Bob Verbeeck, startte onlangs Gracias op. Dat is een bedrijf dat zich bezig houdt met VIP-events. Samen met sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette heeft hij een luxe glamping uitgebouwd aan de boorden van De Vijvers.

Wie een dinertje boekt bij chef Vervloet kan opteren om de nacht door te brengen in een tent waar alle comfort aanwezig is. Je slaapt in een echt bed met een bellboy service die al je besognes oplost. ‘s Morgens krijg je ontbijt aan bed geleverd. Er is elektriciteit in je tent en je kan een Nespressootje nippen wanneer je maar wil.

Op de glamping is een aparte ruimte uitgebouwd met toiletten en douches en in het glamping-paviljoen kan je douchen, er staan gekoelde dranken, er is een bibliotheek, gezelschapsspellen, kubb, petanque en een terras tot aan het water.
Gasten van de glamping kunnen gratis op het jogging- en mountainbikeparcours die in het domein liggen. Een nachtje in alle glampen kost 195 euro.

Domein De Vijvers lijkt dus een nieuwe bestemming gevonden te hebben. Het is het ideale kader voor VIP-events.

Contact

Info & bookings:
https://glampingcolette.be

5 comments

Geef een reactie