KBVB heeft indeling reeksen voor seizoen 2020-2021 klaar

De Belgische voetbalbond KBVB heeft een eerste voorstel klaar voor de indeling van de reeksen in de amateurklasse en het provinciaal voetbal in het seizoen 2020-2021. Kampioen KFC Diest promoveert naar de derde amateurklasse B en speelt daar onder meer derby’s tegen Betekom en Beringen.

De volledige reeks: RC Mechelen, Diest, KFC Turnhout, Beringen, Zwarte Leeuw, Sint-Lenaarts, Witgoor Dessel, Koersel, Esperanza Pelt, Lille, KVK Wellen, Betekom, De Kempen, Eppegem, Heikant-Berlaar of Houtvenne (er llopt nog een procedure van ASV Geel bij het BAS) en Eendracht Termien.

Aarschot blijft in eerste provinciale en neemt het daar onder meer op tegen Kampenhout, Hoegaarden-Outgaarden, Bierbeek, Veltem, Melsbroek, Bertem-Leefdaal, Huldenberg, Houtem-Oplinter en Linden.

In de andere provinciale reeksen ontmoeten een reeks andere ploegen uit de regio mekaar. Een overzicht:

  • 2de provinciale A: Elewijt, KVC Haacht, Averbode-Okselaar, Herent, Woluwe-Zaventem, Baal, Kessel-Lo, Haasrode, Tielt-Winge, Perk, Nossegem, Rotselaar, Holsbeek, Butsel, Keiberg, Geetbets
  • 3de provinciale A: Zichem, Scherpenheuvel, Drieslinter, Rummen, Bekkevoort, Meensel Kiesegem, Glabbeek-Zuurbemde, Kortenaken, Houtem-Oplinter B, Vissenaken, Zoutleeuw, RWL Sport, Waanrode, KDN United, Molenbeek, Binkom
  • 3de provinciale B: Sparta Haacht, Herent B, Tremelo, Boortmeerbeek, LH Keerbergen, Bierbeek, Haasrode B, Wezemaal, Lubbeek, Meerbeek, Langdorp, Tildonk, Rotselaar B, Boutersem, Eizer, Vossem

Geef een reactie