Breaking | Misschien toch kermis in Scherpenheuvel en Schoonderbuken

De veiligheidsraad besliste vorige woensdag om kermissen pas terug toe te laten vanaf 1 augustus. Dat betekende in feite dat de toch wel erg populaire kermis van Scherpenheuvel niet zou kunnen plaats vinden. Die staat in de agenda van zaterdag 25 juli tot maandag 3 augustus. Op de sociale media deden al heel wat speculaties en suggesties de ronde maar de kermis op een later tijdstip organiseren is bijna onmogelijk. De kermisuitbaters hebben langlopende afspraken om hun vaste standplaatsen in te nemen en daar kan maar moeilijk mee geschoven worden.

Burgemeester Manu Claes heeft echter verrassend nieuws. “Er is een voorstel van de foorkramers om een soort mini-kermis te organiseren van 1 augustus tot en met 4 augustus en dit zowel in Scherpenheuvel als in Schoonderbuken”, zegt hij. De burgemeester gaat het voorstel volgende maandag evalueren met de crisiscel maar hij laat duidelijk blijken dat hij de mogelijkheid wel genegen is. Uiteraard moet alles in veilige omstandigheden kunnen verlopen.

2 reacties

  • Jenny ‘Twix’ Jones

    Zou tof zijn om op de verjaardag van mijn menneke (en tevens de datum dat onze liefde voor elkaar bloeide) weer over Scherpenheuvel kermis te kunnen slenteren. Ook al is het dan met mondmasker, de liefde is nog even intens als 33 jaar geleden op diezelfde foor.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.