Minderjarige lapt al vijfde keer coronamaatregelen aan de laars

De gerichte coronacontroles van de politie worden geïntegreerd in de normale verkeerscontroles. Dat blijkt te werken.

De politie van zone Demerdal controleerde woensdagavond een voertuig op de Omer Vanaudenhovelaan in Diest een voertuig . Er zaten vier personen in de wagen. Twee broers van 20 en 16 jaar maakten een ritje met twee vrienden van respectievelijk 16 jaar en 15 jaar. Ze zwonen alle vier in Diest. Voor een van de minderjarigen was het al de vijfde overtreding tegen de Coronamaatregelen.

Rond  23.30 uur zag een patrouille vier mensen uit een woning komen aan de Diestersteenweg in Diest. Het bleek om de 40-jarige bewoner en een gezin uit Herk-de-Stad te gaan, respectievelijk een echtpaar met een 16-jarige zoon.

Omstreeks  02.00 uur werd op de Bredestraat in Diest een bestuurder gecontroleerd. De 23-jarige man kon geen verantwoorde reden geven voor zijn verplaatsing.

Geef een reactie