Textieldrukkerij Karoshi en communicatiebureau Sanza zetten sociale afstand op een T-shirt

De mondmaskers zijn ondertussen al een mode-item maar er komen nu ook trendy T-shirts die inspelen op de 1,5 meter samenleving.

Anderhalve meter afstand houden. We doen het nu al, maar zeker vanaf volgende week maandag wordt social distancing dé sleutel tot succes willen we deze coronacrisis snel en veilig overwinnen. Om ervoor te zorgen dat we die basisregel zeker niet uit het oog verliezen en om personeel in veilige omstandigheden te laten werken en klanten te beschermen, heeft textieldrukkerij Karoshi samen met communicatiebureau Sanza uit Diest, social distancing T-shirts ontworpen

Anderhalve meter uitgedrukt in originele schalen: 6 broden, 3 handzagen, 7.8 potloden of 9 bananen. Netjes gedrukt op leuke T-shirts in verschillende maten en modellen die de aandacht trekken, zodat niemand de social distance regel uit het oog verliest. Op straat, in de supermarkt, of in bedrijven waar weer volop mensen aan de slag gaan. De T-shirts kunnen ook met een bedrijfslogo of een naam gepersonaliseerd worden. Naast deze collectie biedt Karoshi ook coronashirts aan met een ludieke boodschap die je als particulier kan bestellen.

Karoshi en Sanza begrijpen wat veel collega-ondernemers nu meemaken. Daarom dit originele idee, want bij de pakken blijven zitten lost niets op. En beide bedrijven willen er ook de strijd tegen het coronavirus mee ondersteunen. Voor elke bestelling schenken ze 10% aan het UZ Leuven Coronafonds.

Alle modellen en meer uitleg vind je op https://coronashirts.karoshi.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.