Opening geannuleerd door covid-19 maar Bijou Carmen mag eindelijk open

De meeste handelaars kijken met heel veel goesting uit naar maandag 11 mei. Na zeven weken gedwongen sluiting mag de deur van hun zaak weer open. Dat gebeurt met maatregelen die de relatief veilige afstand van 1,5 meter garandeert en met een sterke aanbeveling om neus- en mondbescherming te dragen.

Voor Carmen Servando uit Herk-De-Stad wordt het echter een heel speciale dag. Zij kapte met haar job als verzorgende in een woonzorgcentrum om een juwelenwinkel te starten in Scherpenheuvel. Carmen vond een commercieel uitstekend gelegen pand, bijna op de hoek van de Noordervest met de Basilieklaan. De opening van Bijou Carmen was gepland op 1 april maar het coronabeestje besliste daar anders over.

Vandaag postte Carmen een bericht op Facebook dat ze maandag om 9.30 uur haar nagelnieuwe zaak opent. Volgende week is de zaak iedere dag open maar daarna sluit ze op maandag en dinsdag.

Het worden overigens spannende tijden voor de nieuwe onderneemster. Aan Radio 2 vertelde Carmen dat ze in juli gaat trouwen met haar nieuwe partner Dirk. Of dat een groot feest wordt of toch eerder een door covid-19 beperkte plechtigheid moet het koppel nog even afwachten.

Geef een reactie