Zaakvoerder wellnesscenter La Nostra Vita komt op tragische manier om het leven

Gunther Van Hemelen en Leen Maes, de zaakvoerders van het wellness- en beautycenter La Nostra Vita in Molenstede, waren volop bezig met de voorbereidingen van de eventuele heropening van het complex. Op maandag 4 mei wilde Gunther Van Hemelen een afvalwaterput leeg maken. Hij kwam daarbij ten val en raakte bedwelmd.

Zijn partner Leen Maes hoorde het ongeval gebeuren en riep de hulp in van een buurman. Die probeerde nog om Gunther te bevrijden maar hij raakte zelf ook bedwelmd. De buurman kon uiteindelijk nog op tijd bevrijd worden. De brandweer was erg snel ter plaatse maar voor Gunther van Hemelen kwam de hulp te laat.

De melding van het tragische ongeval en het overlijden van Gunther van Hemelen genereert een massa reacties. Het is een bewijs dat deze ondernemers erg geliefd waren bij de klanten maar ook in de brede regio. Omwille van de maatregelen in het kader van covid-19, moet het afscheid van Gunther plaats vinden in strikte intimiteit. Vanuit de redactie van Hola Hageland willen we onze diepste medeleven betuigen.

Geef een reactie