Bert Voordeckers en Hans Peeters zorgen voor gouden jubileum met onverwacht muzikaal accent

Je zal maar je gouden huwelijksverjaardag vieren in tijden dat een vreemd beestje de wereld in de knuist houdt. Feest in je eigen kot kan ook plezant zijn maar Guy Scholiers en Gilberte Wijns kregen er een onverwacht muzikaal randje rond.

Bert “de Bettes” Voordeckers, bekend van The Voice en een reeks andere muzikale projecten en Hans “den Hakke” Peeters, bekend van zijn grandioze covers van Johnny Cash, ontsmetten hun gitaar en smeerden hun stem. Ze trokken naar de woning van de jubilarissen. Gilberte en Guy kregen in het midden van de straat, op sociale afstand, een stoel onder de billen geschoven. Niet dat dat moet want ze horen uiteraard in dezelfde bubbel. Er werd een glaasje bubbels geschonken en het miniconcertje kon starten. Bert en Hans kozen voor Ring of Fire, uiteraard van Johnny Cash. Een verwijzing naar 50 jaar passie en verbondenheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.