Sint-Annendael Diest heeft voldoende voorraad en schenkt mondmaskers aan De Bremberg

De solidariteit onder de zorginstellingen in Diest is groot. Dankzij de inspanningen van tientallen vrijwilligers zijn er de voorbije weken meer dan duizend overschorten en honderden mondmaskers genaaid. In Sint-Annendael hebben ze ondertussen een voldoende voorraad chirurgische mondmaskers opgebouwd maar in De Bremberg is de nood nog nijpend.

Daarom besliste de vzw Sint-Annendael Grauwzusters om 150 stoffen mondmaskers die door vrijwilligers gemaakt zijn, aan De Bremberg te schenken. Annicq Hulshagen van vzw Sint-Annendael Grauwzusters maakte vanmorgen een meer dan nuttige verplaatsing naar De Bremberg. Rebecca Motmans en Jeanne Busselen stonden haar buiten op te wachten om de mondmaskers in ontvangst te nemen.

Geef een reactie