Boetes voor inbreuk op covid-19 regels voor skaters en tuinsamenscholingen

Op vrijdag 24 april kregen drie skaters van respectievelijk 18, 19 en 20 jaar uit Scherpenheuvel-Zichem een boete aan de broek voor samenscholing. Ze zaten op een bankje aan het skateterrein naast Den Egger.

Zaterdag 25 april omstreeks 17.30 uur zaten een 27-jarige man uit Nieuwerkerken, een 32-jarige man uit Bekkevoort en een 30-jarige vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem in een tuin in de Rozenstraat in Scherpenheuvel-Zichem. Ze krijgen een boete voor nodeloze verplaatsing en voor samenscholingsverbod.

Even later omstreeks 20.00 uur werden een 25-jarige vrouw en een 23-jarige man uit Tessenderlo, een 26-jarige man uit Beringen en een 56-jarige vrouw , een 46-jarige man, een 56-jarige man  en een 23-jarige man uit Diest samen aangetroffen in een tuin in de Hasseltsestraat in Diest. Ze krijgen een boete voor samenscholing en onnodige verplaatsing.

Geef een reactie