Boetes voor inbreuk op covid-19 regels voor skaters en tuinsamenscholingen

Op vrijdag 24 april kregen drie skaters van respectievelijk 18, 19 en 20 jaar uit Scherpenheuvel-Zichem een boete aan de broek voor samenscholing. Ze zaten op een bankje aan het skateterrein naast Den Egger.

Zaterdag 25 april omstreeks 17.30 uur zaten een 27-jarige man uit Nieuwerkerken, een 32-jarige man uit Bekkevoort en een 30-jarige vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem in een tuin in de Rozenstraat in Scherpenheuvel-Zichem. Ze krijgen een boete voor nodeloze verplaatsing en voor samenscholingsverbod.

Even later omstreeks 20.00 uur werden een 25-jarige vrouw en een 23-jarige man uit Tessenderlo, een 26-jarige man uit Beringen en een 56-jarige vrouw , een 46-jarige man, een 56-jarige man  en een 23-jarige man uit Diest samen aangetroffen in een tuin in de Hasseltsestraat in Diest. Ze krijgen een boete voor samenscholing en onnodige verplaatsing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.