Skater overtreedt viermaal samenscholingsverbod parket en jeugdrechter grijpen in

Op het skateterrein in de Koningin Astridstraat in Scherpenheuvel-Zichem werden vijf jongeren betrapt op het niet naleven van het samenscholingsverbod. Het gaat over een 16-jarige jongen uit Diest, een 17-jarige jongeman uit Bekkevoort, een 18-jarige man uit Herselt, een 19-jarige man uit Leuven en een 17-jarig meisje uit Scherpenheuvel-Zichem. Een aantal van deze jongeren waren niet aan hun proefstuk toe met betrekking tot het flagrant negeren van de dwingende maatregelen. Eén van de minderjarigen liep al minstens vier keer tegen de lamp. De politie nam contact op met het parket van Leuven en met de jeugdrechter. Zij overwegen maatregelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.