Schaffen Fly&Drive 2020 afgelast-bekijk hier de foto’s van editie 2019

Het was uiteraard voorspelbaar maar ook de Schaffen Fly&Drive, editie 2020, gaat niet door. Coördinator Koen Bosmans maakte dat dinsdagavond op Facebook bekend.

Het is voor veel organisatoren een zware dobber om hun evenement te moeten aflassen maar voor de Fly&Drive weegt het allicht extra zwaar. Vorig jaar was namelijk ook al een rampeditie. Het barslechte weer belette toen dat de oldtimers de oversteek naar Schaffen konden maken. Meestal is het, in de periode van de Fly&Drive, drummen in de lucht boven de dropping zone (DZ) van Schaffen maar in 2019 kon je de toestellen op de vingers van een paar handen tellen. Dat was superjammer omdat de Red Devils wel present waren. Die hadden ook iets te vieren. Het stuntteam bestond namelijk 50 jaar.

Precies omdat er nauwelijks toestellen waren, bleef ook het publiek weg. Na het weer in 2019 zorgt nu dus covid-19 voor een verlaten DZ in augustus in Schaffen.

Je kan de foto’s van 2019 hier nog eens bekijken

Geef een reactie