Veggie foodtruck Lumami start met thuisleveringen

De medische crisis die de wereld in de knuist houdt, heeft een paar gevolgen in de marge. Er is bijvoorbeeld meer aandacht voor verantwoord eten. Veggie was al aan een sterke opmars bezig en Linda Everaerts van cateringbedrijf Lumami kan daar succesvol van profiteren.

En toen kwam het virus. Linda heeft geen vaste inrichting. Ze verkocht haar vegetarische producten enkel op markten, straatfeesten en events en die werden allemaal verboden.

Na een maand inactiviteit start Lumami vanaf dinsdag 21 april met thuisleveringen. Dat gebeurt binnen een straal van 15 kilometer rond Webbekom. Zeg maar de regio van Halen, Diest, Scherpenheuvel-Zichem, Herk-de-Stad, Lummen, en Bekkevoort.

Linda Everaerts biedt 3 huisgemaakte schotels aan: pasta ‘bolognese’ met kaas, gyros met rijst en chili sin carne met rijst. Elke schotel kost 10 euro en ze worden gekoeld geleverd.

Je kan iedere dag tussen 8 uur en 12 uur bestellen via 0477/794 666 . Vanaf 17 uur staat je potje aan de voordeur maar Linda belt de klanten op voorhand op als ze eraan komt met de levering. Betalen doe je best via de betaalapp Payconiq. Wie dat niet kan mag ook gepast geld aan de voordeur klaar leggen.

Naast maaltijden levert Lumami ook de vier bieren van Brouwerij Buvens aan huis. Je kan dus je triple Rost, Blondin en Brunet of een koele Buvens Fiston laten leveren maar om de zaak helder te houden moet je die dan wel telefonisch of via de facebookpagina van Lumami bestellen. Wie via http://www.brouwerijbuvens.be bestelt, kan zijn biertjes afhalen aan de take-away bij de brouwerij zelf.

Geef een reactie