Skaters en deelnemers familiefeestje vliegen op de bon

Een patrouille van de politiezone Demerdal heeft vorige zondag een tiental skaters geverbaliseerd aan het ontmoetingscentrum Den Amer. Het gaat over jongeren tussen 11 en 15 jaar waarvan er 8 in Diest wonen en 2 in Scherpenheuvel-Zichem.

Om 17.00 uur constateerden agenten een aantal mensen bij een barbecue in de August Nihoulstraat in Scherpenheuvel. Zij vierden een familiefeest maar twee vrouwen uit Diest, respectievelijk 30 en 34 jaar, mochten daar niet zijn en overtraden dus het samenscholingsverbod.

Om 23.30 uur werd een 48-jarige man uit Tienen gecontroleerd in de Prattenborgstraat in Scherpenheuvel-Zichem. Hij verklaarde dat hij van zijn werk in Leuven kwam en een vriend in Diest had bezocht waarna hij terug naar huis reed. De man werd geverbaliseerd voor een onnodige verplaatsing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.