Skaters en deelnemers familiefeestje vliegen op de bon

Een patrouille van de politiezone Demerdal heeft vorige zondag een tiental skaters geverbaliseerd aan het ontmoetingscentrum Den Amer. Het gaat over jongeren tussen 11 en 15 jaar waarvan er 8 in Diest wonen en 2 in Scherpenheuvel-Zichem.

Om 17.00 uur constateerden agenten een aantal mensen bij een barbecue in de August Nihoulstraat in Scherpenheuvel. Zij vierden een familiefeest maar twee vrouwen uit Diest, respectievelijk 30 en 34 jaar, mochten daar niet zijn en overtraden dus het samenscholingsverbod.

Om 23.30 uur werd een 48-jarige man uit Tienen gecontroleerd in de Prattenborgstraat in Scherpenheuvel-Zichem. Hij verklaarde dat hij van zijn werk in Leuven kwam en een vriend in Diest had bezocht waarna hij terug naar huis reed. De man werd geverbaliseerd voor een onnodige verplaatsing.

Geef een reactie