Festivalshop gaat mondmaskers met vrolijke prints maken

De BE-GEES, de groep van experten die een exitstrategie moet ontwikkelen voor de zeer strikte covid-19 maatregelen, zal zeker een accent leggen op het gebruik van mondmaskers. In een aantal gemeenten krijgen alle gezinnen een mondmasker vanuit het gemeentebestuur maar het lijkt slim om zelf ook een voorraadje aan te leggen. Je kan zelf aan de slag. Op de website van vrouwenbeweging Ferm bijvoorbeeld, staan twee patronen die goedgekeurd zijn door de FOD-Volksgezondheid.

Gek doen kan vooral ook nuttig zijn

Er zijn natuurlijk ook creatievelingen die op die nieuwe behoefte inspelen. Bij Festivalshop hebben ze aan creativiteit geen gebrek. Omdat er momenteel niet al te veel gek kan gedaan worden zoeken ze andere manieren om het plezant maar vooral ook nuttig te houden. Van maskers kennen ze natuurlijk alles bij Festivalshop en de stap naar mondmaskers was dan ook evident.

Het team van Festivalshop kroop achter de naaimachine. Ze selecteerden een voorraad stofjes met een vrolijke print en ze zochten een model van mondmasker dat conform alle regels is maar dat ook comfortabel is om te dragen.

Maskers voldoen aan voorschriften Volksgezondheid

De mondmaskers krijgen drie lagen van stof die voorgewassen is op 95° celcius. Aan de binnenkant is een opening waar je zelf een extra filter kan in plaatsen. De maskers hebben een plooibare neusbrug. Je kan opteren voor een model met een gewone elastiek of eentje met een knoopsgat-elastiek. Ieder masker wordt afzonderlijk verpakt in een herbruikbaar zakje.

De prijs van een masker is 5 euro en de verzending gebeurt gratis vanaf 5 maskers. Je moet wel ongeveer 4 werkdagen productie- en levertijd intellen na je bestelling op http://www.festivalshop.be

Geef een reactie