Hulpverleningszone Vlaams-Brabant Oost beperkt tussenkomsten voor wespen

De strijd tegen de verspreiding van het covid-19 virus heeft ook impact op de activiteiten van de hulpverleningszone Vlaams-Brabant Oost. Door het warme weer zijn de wespen al erg vroeg actief. De brandweerdiensten beperken echter de tussenkomsten voor wespennesten. Er komt enkel een ploeg ter plaatse als een nest zich buiten de woning bevindt, bijvoorbeeld in de grond of in een buitenmuur.

Er is ook een tussenkomst mogelijk als de wespen leef- of werkruimten binnendringen. Voor wespen op zolders, in tuinhuisjes enzomeer, zal er geen tussenkomst gebeuren. De hulpverleningszone wil op die manier de gezondheid van het eigen personeel maar ook die van de burgers beschermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.