PZ Demerdal constateert samenscholingen in huis en rijden onder invloed van drugs

Bij de politiezone Demerdal maken ze opnieuw een aantal overtredingen van het verbod op samenscholing bekend. Opvallend daarbij is dat het gaat over gevallen waarbij mensen op bezoek kwamen bij mekaar.

Op vrijdag 10 april om 22.30 uur werd een samenscholing genoteerd in een woning op de Eduard Robeynslaan in Diest. Er waren een 30-jarige man uit Diest en een 33-jarige vrouw uit Hasselt bij betrokken. Even later, om 23.30 uur was een 33-jarige vrouw op bezoek in een huis in de Fabiolalaan in Diest.

Op zaterdag 11 april omstreeks 13.30 uur waren een 31-jarige en een 25-jarige vrouw op bezoek in een huis in de E. Vanderveldestraat in Diest. Omstreeks 18.30 uur was een 31-jarige vriendin uit Maasmechelen op bezoek in een woning op de Oude Baan in Diest. Er werd telkens een boete voor samenscholing opgelegd.

Rijden onder invloed 

Ook in coronatijden blijft druggebruik en rijden onder invloed een probleem in de regio. Op vrijdag 10 april omstreeks 21.00 uur testte een 21- jarige uit Diest in de Engelbeekstraat positief op het gebruik van drugs. Hij maakte ook een niet  noodzakelijk verplaatsing. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. 

Omstreeks 23.00 uur testte een 25-jarige vrouw uit Tienen positief op het gebruik van drugs in de Basilieklaan in Scherpenheuvel-Zichem.

Op zaterdag 11 april omstreeks 23.30 uur testte een 32-jarige man uit Aarschot positief op het gebruik van drugs in de Lobbensestraat in Scherpenheuvel-Zichem. Hij was ook in het bezit van een gebruikershoeveelheid. 

One comment

  • Jenny ‘Twix’ Jones

    En ik voel mij al schuldig wanneer ik naar mijn zus wandel om een stuk taart voor haar deur neer te zetten en mekaar een kus te geven aan het raam :'(

Geef een reactie