Elektrische fietsen voor wijkpost Scherpenheuvel-Zichem

Het politiekorps van de wijkpost Scherpenheuvel-Zichem gaat er de volgende weken een pak sportiever voorkomen. De bromfietsen die in de wijkpost gebruikt werden, hebben hun acceptabele gebruiksduur bereikt en moesten vervangen worden. De bromfietsen worden vervangen door elektrische fietsen. Volgens burgemeester Manu Claes zijn de wijkagenten op die manier extra zichtbaar en beter aanspreekbaar. De fietsen zijn ook beter geschikt om de maatregelen tegen de verspreiding van covid-19 beter te handhaven. Bij de voorstelling ervan werd alvast niet in peloton gereden. De sociale afstand werd keurig gehandhaafd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.