Werk van Jan Muës geselecteerd voor shortlist Jackson’s Painting Prize

Dat Jan Muës een veelzijdig getalenteerd artiest is, moeten we allicht niet meer aantonen. In de wereld van de jazz is zijn bekwaamheid als zanger-instrumentalist internationaal bekend. Maar ook als tekenaar en schilder komt hij aardig uit de hoek.

Die creativiteit krijgt nu ook internationale erkenning. Het aquarel Mona’s Ball werd zopas geselecteerd voor de shortlist van Jackson’s Painting Prize. Dat is een gerenommeerde internationale kunstwedstrijd waarbij ook het publiek een belangrijke inbreng heeft.

De winnaar van de wedstrijd sleept 5000 pond over de kling. Er is ook telkens 1000 pond voor de winnaar van de publieksprijs en de beste emerging artist. De genomineerde werken worden nog onderverdeeld in zes categorieën. In iedere categorie is er nog 500 pond voor de winnaar.

Stemmen kan nog tot 14 april op https://jacksonsart.awardsplatform.com/entry/vote/vqaBXRnL

Vergeet niet om je emailadres te valideren. Anders weigert het systeem je stem.

Geef een reactie