Brouwerij Buvens start met webshop

Covid-19 heeft onze samenleving stevig bij de keel. Veel ondernemers en handelaars moesten hun zaak tijdelijk sluiten en op basis van de eerste voorzichtige uitspraken van Erika Vlieghe, diensthoofd infectieziekten UZA, mag een heropening van een gelimiteerd aantal bedrijven ten vroegste in de maand mei verwacht worden. Erika Vlieghe leidt het GEES, de groep van experten die een exitstrategie voorbereiden.

Maatregelen hebben ook indirecte impact

De verplichte sluiting had niet alleen rechtstreekse impact op ondernemingen, er zijn ook ondernemers die indirect de gevolgen van de maatregelen ondervinden. Brouwerij Buvens bijvoorbeeld, heeft geen enkel probleem om het brouwproces verder te zetten met respect van alle verplichtingen en sociale afstand. Maar het afzetkanaal van de brouwerij is door de verplichte sluiting van de horeca gedecimeerd. Brouwerij Buvens werkt samen met een veertigtal café’s maar die zijn allemaal dicht. Ja kan de biertjes van Buvens wel nog kopen in de eigen winkels van de groep in Assent en Wezemaal en bij een tiental drankenhandels.

Om de sluiting van de café’s wat op te vangen startte brouwer-zaakvoerder Franky Buvens met een webshop. “De klanten moeten nu toch in hun kot blijven en dat kan je maar beter doen in aangename omstandigheden. Met een lekker biertje van Buvens bijvoorbeeld”, legt Franky uit.

Je kan de vier bieren van Brouwerij Buvens, triple Blondin, triple Rost, triple Brunet en Fiston, per krat van 24 flesjes bestellen via www.brouwerijbuvens.be. Er is ook een survivalpakket met telkens zes flesjes van ieder bier en twee glazen van brouwerij Buvens.

De bestellingen die bij de brouwerij toekomen, worden onmiddellijk verwerkt en klaar gezet op naam van de klant. Het ganse proces verloopt volkomen contactloos. Klanten kunnen hun bestelling afhalen in  een niet bemande ruimte aan de zijkant van de brouwerij. Ze kunnen daar ook hun leeggoed achterlaten. Het statiegeld wordt daarna onmiddellijk op hun rekening overgeschreven.

Het assortiment van Brouwerij Buvens online

Buvens Triple Rost

Ambachtelijk hoogblond, rossig gekleurd bier. De huidige smaak is het resultaat van meer dan tien jaar proberen en proeven. Uiteindelijk leverde een mix van drie soorten hop en drie soorten mouten een bier op met een perfecte balans en een uitzonderlijke smaak.

Het alcoholpercentage van 9% zit goed verborgen tussen de volmondige kruidigheid van onze Triple Rost. Het is een superieur bier met een uitzonderlijk smaakpalet dat door bierkenners sterk gewaardeerd wordt.

Buvens Triple Rost kreeg een bronzen medaille op de “World Beer Awards” in Londen in 2017 en 2018.

Triple Rost 9% : 24 x 33 cl | prijs 41,60 euro – de prijs is incl. 21% btw, accijnzen en 2.4 € leeggoed

Klik hier voor de webshop


Buvens Triple Blondin

Een blonde, traditionele en evenwichtige triple met een alcoholpercentage van 8%. Triple Blondin wordt gemaakt met een uitgebalanceerde selectie van de beste mouten en zorgvuldig  gekozen hopvariëteiten. Dat levert een bier op met fruitige toetsen van banaan en citrusvruchten en een lange droge afdronk. De hergisting op fles zorgt voor een fijn parelend, fris koolzuurgehalte .

Buvens Triple Blondin kreeg een bronzen medaille op de World Beer Awards  in Londen in 2017 en in 2018.

Blondin Triple 8% :24 x 33 cl | 38,70 € – de prijs is incl. 21% btw, accijnzen en 2.4 € leeggoed

Klik hier voor de webshop


Buvens Triple Brunet

Een dorstlessend donker bier dat een volmondige  smaak achterlaat. Gebrand en hoppig, maar zeker geen “zoet” bier.  Met 8% alcoholpercentage past dit perfect in ons bierpalet. Winnaar van de zilveren medaille op de World Beer Awards van 2019.

Brunet 8% (donker) | 24×33 cl) | 41,60 euro – de prijs is incl. 21% btw, accijnzen en 2.4 € leeggoed

Klik hier voor de webshop


Buvens Fiston

Fiston is het lichtvoetige lid van onze bierfamilie. Fiston een fris, fruitig en blond bier van 6.5 %. De unieke smaak is het resultaat van een combinatie van bloemenhoning van een lokale imker met een zorgvuldige selectie van verschillende tarwe soorten.

Buvens Fiston 6.5 % | 24 x 33 cl. | 35.80 € – de prijs is inclusief 21% BTW, accijnzen en 2,4 € leeggoed

Klik hier door naar de webshop


Buvens Survivalpakket

6 x 33cl Triple Blondin 8 % (blond) + 6 x 33cl Triple Rost 9% (amber) + 6 x 33cl Triple Brunet 8% (donker) + 6 x 33cl Fiston 6,5% (blond) + 2 glazen Brouwerij Buvens

43,00 € – de prijs is inclusief 21% BTW, accijnzen en 2,4 € leeggoed

Klik hier door naar de webshop


Geef een reactie