Uitbater van kermisattractie schenkt kofferbak vol snoepgoed aan wzc St.-Rochus Aarschot

De naam Olivier Rosa zegt je waarschijnlijk niet veel maar toch kent zowat iedereen zijn stijlvolle kermiskraam Cotton Candy American Dream. Olivier is de man die zowat alle kermissen in de buurt een extra smaakbommetje met veel kwaliteit geeft. Hij presenteert zijn babelutten, nougat van Montélimar, suikerspin, cuberdons, gekarameliseerde noten, felgekleurde lolly’s en andere verlekkerende zoetigheden op een knappe esthetische manier en met veel aandacht voor hygiëne. In Scherpenheuvel staat hij al jaren aan het ronde punt. Samen met die van Aarschot is het een van zijn favoriete kermissen. Aarschot is overigens geen lastige keuze. Olivier is van origine Franstalig maar hij woont al jarenlang in Aarschot.

De coronaquarantaine trekt momenteel ook een stevige streep door de activeiten van de zogenaamde forains, de mannen die normaal gezien in deze periode permanent in hun, weliswaar goed uitgeruste caravan leven en van dorp naar stad trekken.

Olivier laat het niet aan zijn hart komen. “Ik denk dat het nog wel tot september zou kunnen duren”, zegt hij. “Al wat we eerder kunnen doen is meegenomen.”

Olivier is ook een minzame gast met het hart op de juiste plaats. Altijd klaar voor een rustige babbel. Vorige vrijdag trok hij met zijn vrouw en zijn zoon naar wzc St.-Rochus in Aarschot. Hij had zijn wagen volgestouwd met cuberdons, topnougat en een verzameling suiker- en snoepgoed. Alles mooi verpakt in kleinere porties. “Het personeel maar ook de mensen die hier weken in eenzaamheid zitten verdienen dit extraatje”, gaf Olivier ons mee. Er gebeuren warme dingen in wereld, in deze ruwe coronatijden. #stayhome #staysafe #flattenthecurve

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.