Mannen openen café in Diest en gaan er een robbertje vechten

De politie van zone Demerdal heeft een wel zeer eigenaardige overtreding op het samenscholingsverbod genoteerd. In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 2 uur, betrapte een patrouille twee mannen in een café in de Leuvensestraat. Het is niet duidelijk om welk café het gaat maar alleszins moet dat vlak bij het politiecommissariaat geweest zijn. Enkel daar zijn namelijk een paar café’s gevestigd. De patrouille passeerde er na klachten van de buren over nachtlawaai.

De twee mannen beschikten blijkbaar over de sleutel van de zaak. De uitbater was niet aanwezig. Korpschef Jan Vanhauwere verklaarde aan VRT dat er flink wat gedronken was en dat de mannen blijkbaar ook een ruzie hebben uitgevochten in de zaak. Daarbij is cafémeubilair gesneuveld. Niet bepaald een rustige samenscholing dus. De korpschef geeft nog mee dat de uitbater nog moet verhoord worden. De twee ongenode klanten kregen alvast een pv voor inbreuken op de covidwetgeving.

Iets eerder, omstreeks 01.30 uur, werd een jongeman van 25 onderschept die met zijn wagen door de Grauwzusterstraat reed. Hij kon geen zinnige verklaring geven voor een ritje met de wagen en kreeg een pv onder de neus geschoven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.