Isolatiebedrijf Zamex schenkt 20.000 mondmaskers aan zorgsector en thuisverpleging

Terwijl de discussie over het dragen van mondmaskers nu al dagenlang alle richtingen uit gaat, zijn er ook mensen die gewoon zorgen dat die dingen beschikbaar zijn voor zij die er ongetwijfeld nood aan hebben. Geoffrey Zambuto en Suzy De Cock van isolatie- en chapebedrijf Zamex uit Halen, kregen een paar dagen geleden een lading van 10.000 mondmaskers binnen. Die hebben ze nodig voor hun personeelsleden die isolatie aanbrengen of chape leggen. Maar Geoffrey oordeelde dat er op dit moment andere prioriteiten waren. Hij verdeelde de voorraad onder een aantal zorginstellingen in de regio en hij bezorgde ook een voorraadje bij Nicky’s Catwalk.

Uitbater Marc Smets werpt zich al enkele weken op als een positieve opiniemaker in de strijd tegen covid-19. Via zijn Facebookgroep Diest, uw Stad  versterkt hij de creativiteit en de bekommernis die de mensen uiten en hij vragat vooral aandacht en respect voor de zorgsector.

Nogal wat zelfstandige thuisverplegers kwamen een voorraadje mondmasker oppikken bij Nicky’s. Dat gebeurde op een correcte manier met respect voor sociale afstand. De maskers werden telkens bij de knuffelbeer op het binnenterras gedropt en daar kon de zorgverlener zijn of haar pakketje meepakken.

De mondmaskers zijn ondertussen op maar Geoffrey Zambuto bestelde prompt een tweede lading van 10.000 stuks. En ook nu weer kan de thuisverpleging een voorraadje ophalen bij Nicky’s Catwalk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.