Facebook wordt podium voor muzikaal talent

Het Hageland was uitgegroeid tot concertland. Een aantal clubs en kroegen pakten bijna wekelijks uit met een optreden van een lokale band of artiest. Covid-19 leek abrupt een einde te maken aan al die creativiteit maar artiesten zijn een weerbare mensensoort.

David Ronaldo en Lesley Verbeeck gaan iedere dag live

David Ronaldo en Lesley Verbeeck vormen samen de coverband The Black Sneakers. Ze brengen geweldige covers van de betere popartiesten, genre Springsteen en Clapton. En dat doen ze voortaan ook iedere avond op hun individuele facebookpagina’s. Ze begonnen alvast met een steengoed nummer van Fleetwood Mac.

Men and a Lady met frontvrouw Melissa Grouwels start met een variatie op datzelfde thema. Ook hier iedere dag een nummer maar telkens solo door een van de leden van de band. Logisch ook, gezien de “Blijf in uw kot” regel. Melissa en haar echtgenoot Lawrens Buyckx beten de spits af met ‘Twisting the night away’ van Sam Cooke. Ze kregen versterking van het jonge talent Eliza Bucykx.

Zij posten de muzikale hoogstandjes op de facebookpagina van de M&L.

Enkele maanden geleden mocht het Hageland kennis maken met Sam Crane. Dat is een Britse singer-songwriter maar Sam verblijft erg vaak in België. Ze heeft hier namelijk een lief.

Sam trad op in Stamineeke Webbekom en wie erbij was herinnert zich zeker twee dingen. Ze heeft onwaarschijnlijk veel talent en wel bijzonder hoge hakken onder de schoenzolen.

Vorige week begon Sam aan een reeks dagelijkse concerten van exact een uur. Iedere werkdag om 20 uur staat ze klaar voor jullie. Ze streamt de concerten op haar persoonlijke Facebook

Geef een reactie