Provincie sluit kampeerterreinen in Diest, Zoutleeuw en Kessel-Lo

De provincie Vlaams-Brabant neemt bijkomende maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

De audities in het Provinciehuis worden vanaf nu schriftelijk georganiseerd. Audities zijn vergaderingen in het kader van de beroepsprocedure bij vergunningen.

Gevolg gevend aan de beslissing van het federaal Crisiscentrum over de sluiting van de kampeerbedrijven, heeft de provincie besloten de paalkampeerplek in Het Vinne in Zoutleeuw, het camperterrein in Kessel-Lo en de trekkershutten in de Halve Maan in Diest en Huizingen te sluiten.

De drie provinciale scholen, PISO Tienen, De Sterretjes in Tienen en De Wijnpers in Leuven, blijven open voor opvang van leerlingen. Maar deze opvang wordt beperkt tot kinderen van ouders in essentiële beroepen.

Geef een reactie