Priester Borremans streamt zondagsviering via Facebook Live

Vorige zondag nam pater Huub Gerits afscheid als pastoor van Aarschot. Rudy Borremans volgt hem op maar de start van priester Borremans gebeurt niet meteen in de meest comfortabele omstandigheden. Door het coronavirus zijn alle misvieringen, doopsels en kerkelijke huwelijken verboden.

Priester Rudy is echter een creatieve persoonlijkheid met een modern denkend team achter zich. Op Facebook kondigt hij aan dat hij op zondag 15 maart om 10 uur een misviering zal streamen via Facebook Live.

Wie de zondagsviering met pastoor Borremans wil volgen surft dus zondagochtend naar het profiel @rudyborremans.

De katholieke kerk zendt op hetzelfde moment via Youtube een gestreamde misviering uit via http://www.kerknet.be. Monseigneur Bony gaat die voor achter gesloten deuren.

Geef een reactie