Rotary Diest last Faute Nacht van Te Gek !? af

Rotary Diest neemt een kordate beslissing en last de Faute Nacht van Te Gek !? af. Uiteraard heeft dat te maken met de bedreigingen van COVID-19 dat het coronavirus verspreidt. Rotary zal iedereen die al tickets kocht, persoonlijk contacteren.

“Deze beslissing is allerminst een paniekreactie op de berichtgeving rond het virus”, zeggen ze bij Rotary. “Onze beslissing is een maatschappelijke keuze. Rotary is er voor iedereen en dus moeten wij niet alleen denken aan het belang van onze club en de goede doelen die wij steunen, maar ook aan het algemeen maatschappelijk belang. Bijna alle virologen menen dat ook in België de tijd gekomen is om zoveel mogelijk maatregelen te nemen om een exponentiële verspreiding van het virus te voorkomen.
Wij nemen dan ook onze verantwoordelijkheid om bij te dragen tot de bescherming van de risicogroepen binnen onze maatschappij, en tot het beperken van de economische schade die alleen maar groter gaat worden naarmate het virus zich verder verspreidt en de Coronacrisis blijft duren.”

De wijnactie die de grootste fundraisingactiviteit is van de club, blijft wel doorgaan. Ook die is bedoeld om Te Gek !? maar ook Kom Op Tegen Kanker te steunen.

Geef een reactie