Wandeling als teambuilding bij Truckers For Life Bekkevoort

Bij de Truckers For Life in Bekkevoort is de voorbereiding van de Truckshow 2020 al een tijdje aan de gang. Het is cruciaal om een goede sfeer te creëren bij het team dat het event organiseert. Zij moeten maandenlang op voorhand aan de bak om alles op orde te krijgen.

Vorige zondag kwamen een zestigtal vrijwilligers samen voor een wandeling door een van de mooiste stukjes van Assent. De start was bij Romain Kollman, een van de stichters van de Truckshow en vandaag nog steeds een van de morele steunpilaren. De wandeling zelf trok over de Hermansheuvel, een unieke habitat waar vorig jaar nog het monument De Pionier werd neergepoot. Aan dat monument was een soepstop georganiseerd. Daarna trok de groep naar het landbouwbedrijf van huidig voorzitter Pieter van Dooren. Hier stond de straffe neut, een pilsje, koffie en frisdrank klaar. Aan het einde van de wandeling was er een stevige hap in het Doornhof.

De Truckshow vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 en zondag 9 augustus.

Inschrijvingen Trucks vanaf : 10 april 2020 t.e.m 3 augustus 2020 via deze link : http://www.vzwtruckersforlifebekkevoort.be/inschrijvingen-trucks/

Inschrijvingen Mindervaliden via : http://www.vzwtruckersforlifebekkevoort.be/inschrijvingen-mindervaliden/


Hola Hageland zal ook dit jaar weer zeer veel aandacht besteden aan de Truckshow in Bekkevoort. Vanaf april kan u belangrijk nieuws uit de sector volgen op een eigen webpagina. We publiceren belangrijk bedrijfsnieuws, events en vacatures over en in de transportsector.

Geef een reactie