Foto van ontsnapte gevangene is op Halve Maan gemaakt

De krant HLN brengt vandaag een straf verhaal over de ontsnapte Oaulid Sekkaki. Die ontsnapte op 19 december uit de gevangenis van Turnhout door samen met vier andere gevangenen over een zes meter hoge muur te kruipen. Over die feiten was nogal wat te doen. De ontsnapte gevangenen wisten namelijk precies dat er een dode hoek was op het camerabeeld en waar dat dan wel was. De ontsnapte gevangenen zouden ook erg laat geseind zijn waardoor ze eventueel de grens konden oversteken.

Sekkaki stuurde in januari braaf, en met een aangetekende zending, zijn gevangenisbadge terug naar Turnhout. Dat gebeurde vanuit vanuit Thailand. Vorige week circuleerde een foto van Sekkaki op sociale media waarop hij, met cocktail in de hand op een Zuid-Amerikaans strand pretendeert te zitten.

Alleen is het duidelijk dat die foto niet in Zuid-Amerika is gemaakt maar op de Halve Maan in Diest.

Oaulid Sekkaki trekt dus een mistgordijn op over zijn verblijfplaats. Hij krijgt alleszins de steun van zijn familie. Zijn broer Ahlem Sekkaki reageerde op Facebook op het bericht over de reconstructie van zijn ontsnapping.

RECONSTRUCTIE 😂 PRECIES OF OUALID HEEFT HIER IEMAND VERMOORD, GA DE RECONSTRUCTIE OVER DOEN VAN DUTROUX, HIER GAAN WE DAN WEER, ELKE MAAND EEN ANDERE ARTIKEL ZWAAR GEOBSEDEERD DOOR MIJN BROERS ONGELOOFLIJK VOER JULLIE “ONDERZOEK” IN STILTE UIT WE MOETEN NIET OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN.
❤LOVE YOU OUALID❤GENIET VAN JE LEVEN ELKE DAG, DAS AL WAT IK JE KAN MEEGEVEN.

Een andere broer, Ashraf Sekkaki , ontsnapte al driemaal uit de gevangenis. In Brugge gebeurde dat tweemaal op een spectaculaire manier. De eerste keer werd hij met een helikopter opgehaald, de tweede maal werd hij in een reiskoffer buiten gesmokkeld.

One comment

  1. Deze Houdini vertoefd dus blijkbaar graag in Diest? Ik zag de bewuste foto ook en het is echt wel duidelijk op de Halve Maan. Over fake news gesproken 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.