Afdeling pediatrie van AZ Diest krijgt Volvo cabrio ter beschikking

Foto’s Volvo Rutten Diest / Hechtel-Eksel

Kindjes die op de afdeling pediatrie van het AZ Diest terecht komen, kunnen zich voortaan verplaatsen in stijl! Er staat namelijk een keisjieke Volvo S90 cabrio klaar om mee rond te knallen.

Dat hebben ze in het AZ aan Kevin Van Ryckeghem te danken. Hij is de zaakvoerder van garage Volvo Rutten in Diest. Zijn dochtertje liep een tijdje geleden een virus op en moest een paar weken in het ziekenhuis verblijven.

Papa Kevin apprecieerde de goede zorgen van het personeel en hij ging op zoek naar een toffe bedanking. Die vond hij in eigen huis. Het wagentje werd meteen een succes.

Volvo Rutten is ook de garage die de eendjesrace in Diest mee mogelijk maakt. Zij hebben er al twee keer voor gezorgd dat Lions Diest een nagelnieuwe wagen kon wegschenken. Wie die Volvo wint mag hem ook definitief houden. Zelfs de inschrijvingstaks is op voorhand betaald.

Geef een reactie