Westelsebaan in Averbode ganse dag afgesloten

Op dinsdag 25 februari voert een aannemer in opdracht van Wegen en Verkeer asfalteringswerken uit op de Westelsebaan (N212) in Averbode. De weg wordt de hele dag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor fietsers en voetgangers blijft de werfzone wel altijd toegankelijk.

Herstelling asfalt na wintermaanden

In de winter loopt het wegoppervlak schade op door koude en vriesweer. Elk voorjaar voert een aannemer in opdracht van Wegen en Verkeer op verschillende locaties asfalteringswerken uit om de opgelopen schade te herstellen. Op dinsdag 25 februari is dit het geval op de Westelsebaan (N212) in Averbode. Over een lengte van zo’n 200 meter, ter hoogte van de Heesterweg en de Prelaatstraat, verwijdert een aannemer eerst de beschadigde asfaltlaag en brengt daarna een nieuwe laag en markeringen aan. 

Autoverkeer omgeleid

De asfalteringswerken starten op dinsdagochtend 25 februari vanaf 06.00 uur ’s ochtends en duren tot 18.00 uur ’s avonds. Tijdens de volledige duur van de werken wordt de Westelsebaan ter hoogte van de werfzone afgesloten voor doorgaand verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Testeltsesteenweg en de Bredestraat. Tijdens het plaatsen van de nieuwe asfaltlaag is de weg ook niet toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Voor fietsers en voetgangers blijft de Westelsebaan wel steeds beschikbaar. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.