Carnavalstoet Zichem vindt plaats op zondag 22 maart

Maart wordt een drukke maand voor de carnavalisten in het Hageland. De stoet van Zichem werd vandaag uitgesteld maar de organisatoren zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben al een nieuwe datum gevonden. Dat wordt 22 maart 2020.

Een overzicht van alle stoeten in de regio:

  • Zondag 1 maart: stoet in Schoonderbuken
  • Zondag 8 maart: stoet in Zoutleeuw
  • Zondag 15 maart: stoet in Scherpenheuvel
  • Zaterdag 21 maart: lichtstoet in Aarschot (18.30 uur)
  • Zondag 22 maart: stoet in Zichem
  • Zondag 29 maart: stoet in Diest

Wij zetten vanavond een carnavalspagina online met alle details van de optochten en activiteiten in de regio. Na iedere activiteit plaatsen we ook een reeks foto’s. Heb je zelf foto’s gemaakt van carnaval? Stuur ze door via whatsapp naar +32 493 688 997 of mail ze naar dit mailadres

One comment

Geef een reactie