Tina gaat dood en vraagt tips over wat ze moet achterlaten voor haar jonge kindjes

Tina Vandenbosch uit Zelem is 41 jaar. Ze heeft twee kindjes van 3 en 4 jaar. Einde 2018 stond ze nog op de lijst van Open VLD voor de gemeenteraadsverkiezingen. Begin augustus 2019 kreeg deze jonge vrouw te horen dat ze borstkanker heeft. Dat leek aanvankelijk goed te gaan maar na verder onderzoek bleek de kanker veel ernstiger dan eerst gedacht.

Uitgezaaid

Op 6 februari 2020 kreeg Tina plots erg veel pijn. Ze moest naar spoed en daar viel een spijkerhard vonnis. De kanker was uitgezaaid naar de lever en was niet meer te genezen. Tina werd terminaal ingeschaald en krijgt nu een palliatieve behandeling.

Tina heeft nog maximaal 1 jaar te leven maar dat heeft volgens deze sterke dame ook een voordeel. Ze kan nu dingen voorbereiden zoals haar eigen uitvaart. Maar wat Tina vooral wil is dingen achter laten voor haar kindjes. Die weten dat mama ziek is maar niet dat ze terminaal is.

Tina wil dat haar kinderen, op belangrijke momenten, nog even kunnen terug koppelen naar de mama. Haar stem horen, lezen hoe ze over sommige dingen denkt. En daar wil Tina graag tips over krijgen. Op Joe FM vroeg ze of mensen tips en advies willen sturen en dat leverde al duizenden reacties op. Vooral mensen die zelf hun ouders vroeg verloren kunnen nuttig advies geven. Je kan het Facebookprofiel van Tina vinden via @tinavandenbosch

Geef een reactie