Na City Golf nu ook City Foot Golf in Diest

City Golf kennen we al een tijdje in Diest. Het principe is simpel. Je trekt met een groep collega’s, vrienden of familie naar de leukste plekjes van de stad, daar hoort uiteraard wat historische uitleg bij maar er is ook tijd voor een partijtje minigolf, weliswaar met zachte balletjes.

Het bedrijf dat het concept uitdacht komt nu met een voetbalvariant. Het materiaal dat je meesleept is minimaal. Een hoop ballen en een soort bucket waar je de bal kan in droppen. De groep stopt op zes toffe plaatsen in Diest. Welke dat zijn kan variëren. Op iedere stopplaats wordt een partijtje voetbal gespeeld maar denk niet aan de klassieke versie van de sport. Het is de bedoeling dat je team met zo weinig mogelijk pogingen een bal in de korf dropt.

Tijdens het EK voetbal in juni en juli is er een speciale versie van City Foot Golf. De organisatoren combineren het dan met een proeverij van lokale biertjes. De Rode Duivels weten meteen dat Diest op hen rekent. Zoveel te langer z e in het tornooi meegaan, zoveel te meer Diesterse biertje er kunnen gedronken worden.

Geef een reactie