Burgemeester Manu Claes geeft 2 jeugdverenigingen een stevige financiële ondersteuning

De twee coalitiepartijen van Scherpenheuvel-Zichem organiseerden hun nieuwjaarsreceptie op dezelfde dag. Zondagvoormiddag deed Open VLD gemeenschapscentrum Den Caybergh vol lopen. ’s Avonds was CD&V aan de beurt in zaal De Harmonie in Zichem. Provinciaal gedeputeerde Monique Swinnen kwam een glas meedrinken met haar collega’s.

Burgemeester Manu Claes grijpt de nieuwjaarsreceptie ieder aan om een paar verenigingen een stevig financieel steuntje te geven. Dit jaar mochten Chiro Testelt en Chiro Okselaar ieder een cheque van 500 euro komen ophalen. Het geld is afkomstig van het eetfeest van de burgemeester en zijn ploeg. Het is al de 25ste keer dat CD&V zo’n schenking doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.