Spectaculaire Nederlandse streetband in carnavalstoet Scherpenheuvel

De organisatoren van de carnavalstoet in Scherpenheuvel pakken ieder jaar uit met een paar verrassende groepen. Ze kozen vanaf het begin voor een echte praalstoet. Iets waarvoor de mensen van ver afzakken naar de basiliekstad. Dat werkt. De mensen zakken massaal af naar Scherpenheuvel omdat ze weten dat er spektakel te zien is.

Een van die opvallende groepen in de stoet is al een enkele jaren de dansgroep uit Aalst. (foto’s uit 2018)

Je kan verder lezen na de afbeeldingen

Streetband uit Nijmegen

In 2020 krijgt de stoet in Scherpenheuvel er een absolute topattractie bij. Er loopt een spectaculaire live streetband uit het Nederlandse Nijmegen mee die in volle sterkte uit meer dan veertig muzikanten bestaat. “Die mensen hebben ons zelf gecontacteerd”, zegt carnavalsgoeroe en mede-organisator Marc Coomans. “In principe kunnen we dergelijke groepen niet betalen. Maar dit is zo speciaal dat we een oplossing gezocht hebben. We hebben de financiële middelen gevonden om de Nijmeegse band naar Scherpenheuvel te halen. Het bewijst dat de lokale ondernemers achter ons project staan.”

De stoet in Scherpenheuvel staat op zondag 15 maart op de kalender.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.