Voorzitterswissel bij Open VLD Scherpenheuvel-Zichem

Politieke partijen hebben een langingewortelde gewoonte om in de maand januari een nieuwjaarsreceptie te organiseren. Het verloop daarvan is vaak stereotiep. De voorzitter geeft een speech, vaak is er een bekende kop om het hogere echelon te vertegenwoordigen en er moet natuurlijk geklonken worden.

Bij Open VLD in Scherpenheuvel-Zichem zal de regie dit jaar door een nieuw gezicht gedragen worden. Gerry Frederickx nam vorige maand, onder meer om professionele redenen, ontslag als voorzitter. Hij wordt opgevolgd door Marc Distelmans. De partij kondigde die voorzitterswissel aan in het partijblad dat recent in de bussen viel maar het nieuws bleef voorlopig verder onder de radar. “We willen er eigenlijk tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij mee uitpakken”, zegt Marc Distelmans. Die receptie vindt plaats op zondag 19 januari om 11 uur in Den Caybergh.

Geef een reactie