Schepen Benny Reviers (Ons Dorp) maakt opening naar liberale oppositiepartijen in Bekkevoort

Verbredingspartij Ons Dorp zette het jaar feestelijk in met een nieuwjaarsreceptie op de parking voor de bibliotheek in Bekkevoort. Ze hadden daarbij oog voor de lokale ondernemers. Naast wijntjes, cava en ander feestelijke klassiekers was er ook bier van brouwerij Buvens.

Uiteraard moet er gespeecht word. Voorzitter Lies Timmermans vatte kort de vijf speerpunten van het meerjarenplan van Bekkevoort samen. Schepen Benny Reviers pakte echter uit met een verrassende tussenkomst. Hij feliciteerde de twee liberale oppositiepartijen Open VLD en GBL. Benny Reviers bedankte beide partijen voor hun constructieve houding bij de stemming over het meerjarenplan. “We hebben bij de opmaak van onze plannen rekening gehouden met de programma’s van alle oppositiepartijen”, legde Reviers uit. “Uiteindelijk hebben heel wat inwoners van de gemeente ook voor hen gestemd. We willen die stemmen ook valideren in het beleid dat we voeren.

Schepen Reviers was dan weer niet opgezet met de kritiek en de tegenstemmen van NV-A. “De kritiek dat er onvoldoende rekening gehouden wordt met de bezwaren van inwoners is een kaakslag voor de betrokken ambtenaren die deze dossiers in alle objectiviteit volgens de bestaande reglementeringen van de Vlaamse regering en Provincie behandelen”, aldus Benny Reviers.

Geef een reactie