Win je gratis ticket voor CERA Christmas Tour Lekker Genieten

De teller tikte deze week vlotjes boven 3000 deelnemers voor de CERA Christmas Tour Lekker Genieten. Diest mag zich dus op zaterdag 21 en zondag 22 december verwachten aan een golf culinaire bezoekers.

Het programmaziet er dan ook bijzonder lekker uit.

  • Wie met de wagen komt kan zijn vehikel stallen op een voor het event gereserveerde parking op de citadel. Daar kan je meteen ook je bonnenboekje en een plan van de wandeling ophalen.
  • De deelnemers kunnen daarna passeren bij de kerststallententoonstelling in de Allerheiligenkapel. Een cultureel-religieus aperitiefje voordat je aan de hoofdschotel begint.
  • Op de kerstmarkt kan je een bonnetje inwisselen voor een jenevertje bij Felix Alen.
  • In het stadsmuseum De Hofstadt is een fototentoonstelling van topfotograaf Tony Leduc opgebouwd. Dat is een van de beste voedselfotografen van West-Europa.
  • In de Beer Chapel staat een lekkere tripel Blondin of Rost van Brouwerij Buvens klaar. En daarna is het verzamelen in het Begijnhof. Daar staat een stevige bordje activiteiten klaar: in Xaverius maakt Felix Alen een typisch Hagelands gerecht, er zijn kookdemo’s van stoempkoning Albert Verdeyen en Felix Alen, Pol Ricour (TV-serie Merlina) interviewt voetbalicoon Paul Van Himst en kaasmeester Michel Van Tricht en er is muziek van Freddy Bierset en Alain en de Macho’s. Dorst hoef je niet te lijden want er is een degustatie van La Chouffe bieren met een gratis frietje.

Deelnemen kost 30 euro tenzij je eerst bij Toerisme Diest passeert. Daar kan je een kortingbon van 10 euro valideren. Of je kan ook gewoon een van onze 10 gratis tickets scoren.

Stuur snel een email naar imagazine@telenet.be met het juiste antwoord op deze drie vragen:
1. Hoeveel gouden schoenen heeft Paul Van Himst gewonnen?
2. Hoe heet het koffiemerk van Paul Van Himst?
3. Hoe heet de feestzaal van Felix Alen?

We sluiten de wedstrijd vandaag om 21 uur af. Winnaars krijgen morgenvroeg voor 9 uur een email met instructies. Succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.