Feestbus rijdt op oudejaarsavond ook naar Diest

De Lijn organiseert ook dit jaar in Vlaams-Brabant een aantal feestbussen op oudejaarsavond. Dat nachtnetwerk moet de feestvierders op oudejaarsavond veilig naar het nieuwe jaar te brengen. Feestbus 370 reed vroeger tussen Leuven, Lubbeek en Tielt-Winge. Twee jaar geleden werd dat traject verlengd tot Diest en dat zal ook dit jaar gebeueren.

De feestbussen rijden op 31 december 2019 van 22 uur tot en met 1 januari 2020 tot ongeveer 6 uur. Oudejaarsnachtbiljet of sms-oudejaarsticket kosten slechts 4 euro en je kan zoveel verplaatsingen maken als je wilt. Reizigers die een abonnement hebben kunnen uiteraard de feestbus ook gebruiken.

De tickets voor de feestbus zijn al te koop in de Lijnwinkels en de grote verkoopautomaten. Op 31 december vanaf 18.00 uur en tot 1 januari 2020 om 23.59 uur kan je ze ook bij de bestuurder van de bus kopen.

Je kan ook een ticket kopen door ‘Event’ te sms-en naar 4884. Dan betaal je 4 euro + 0,15 euro mobiele operatorkost.

Geef een reactie