Nagelnieuwe fiets voor deelnemer Hagelandse Gordel

Monique Clerckx mocht vorige vrijdag een nagelnieuwe fiets ophalen. Zij werd uitgeloot uit de pot met de 2000 deelnemers die vorig jaar deelnamen aan de 12de editie van de Hagelandse Gordel. Die vond op 21 juli 2019 plaats.

De Hagelandse Gordel is een fietsevent met 6 verschillende startplaatsen en de keuze tussen drie afstanden. Deelnemers kunnen opteren voor een kleine ronde van 25 km, een middelgrote ronde van 50 km of de grote ronde van 75 km. Naast de hoofdprijs werden er per startplaats ook twee pakketten met streekproducten verloot onder alle deelnemers. Deze zullen binnenkort aan de winnaars bezorgd worden.

De uitreiking van de hoofdprijs gebeurde tijdens het dankfeest voor de meer dan 100 vrijwillige helpers van de Hagelandse Gordel. De uitbaters van de 6 land- en tuinbouwbedrijven die hun bedrijf ter beschikking stellen als start- en stopplaats voor deze fietstocht werden eveneens in de bloemetjes gezet.

In 2020 zal de dertiende editie van de Hagelandse Gordel plaatsvinden op zondag 19 juli 2020. Meer info binnenkort via www.hagelandsegordel.be.

Geef een reactie