Anonieme patrouille arresteert gebruikers van ketamine in Diest

De politiezone Demerdal zet regelmatig anonieme patrouilles in op plaatsen waar vaker overlast wordt geconstateerd. Vorige maandag leverde dat een opmerkelijk resultaat op. Omstreeks 16.00 uur vielen op het wandelpad langs de Verversgracht twee mannen op die duidelijk onder invloed van verdovende middelen waren. De mannen waren 17 en 18 jaar oud. Na een fouille vonden de agenten een dosis ketamine. De twee mannen werden gearresteerd en overgebracht naar het politiehuis in Diest. Er vonden ook huiszoekingen plaats waarbij nog bezwarend materiaal werd aangetroffen dat kan wijzen op activiteiten als dealer. Het parket bevestigde de aanhouding van het duo. De 17-jarige werd voorgeleid bij de jeugdrechter, de 18-jarige werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Leuven.

Geef een reactie