Anonieme patrouille arresteert gebruikers van ketamine in Diest

De politiezone Demerdal zet regelmatig anonieme patrouilles in op plaatsen waar vaker overlast wordt geconstateerd. Vorige maandag leverde dat een opmerkelijk resultaat op. Omstreeks 16.00 uur vielen op het wandelpad langs de Verversgracht twee mannen op die duidelijk onder invloed van verdovende middelen waren. De mannen waren 17 en 18 jaar oud. Na een fouille vonden de agenten een dosis ketamine. De twee mannen werden gearresteerd en overgebracht naar het politiehuis in Diest. Er vonden ook huiszoekingen plaats waarbij nog bezwarend materiaal werd aangetroffen dat kan wijzen op activiteiten als dealer. Het parket bevestigde de aanhouding van het duo. De 17-jarige werd voorgeleid bij de jeugdrechter, de 18-jarige werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Leuven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.